otwarte karty
-
Od wczoraj zauważyłem, że gdy mam kilka otwartych kart i zamknę Vivaldi, nawet nie przez polecenie Wyjdź, tylko z poziomu Androida, to wszystkie otwarte karty zostają zamknięte. Jeszcze parę dni temu tak nie było.
-
Sprawdź: Ustawienia > Prywatność >Prywatność i bezpieczeństwo > Usuwaj dane przeglądania sesji przy wyjściu (wyłącz tę funkcję lub odznacz "Zamknij otwarte karty"). Zobacz też Ustawienia > Karty > Automatycznie zamykaj karty.
-
@pafflick
Ustawienia > Prywatność >Prywatność i bezpieczeństwo > Usuwaj dane przeglądania sesji przy wyjściu "Zamknij otwarte karty" - tą opcję mam włączoną.Ale ona ma działać przy zamykaniu przeglądarki poleceniem "Wyjdź" z menu głównego. Czy to jest tożsame z zamykaniem aplikacji z poziomu Androida? Nie wiem, ale jeszcze kilka dni temu tak to nie działało. Poza tym mam też w tym miejscu zaznaczoną opcję "Wyczyść historię przeglądania", a ona nie jest czyszczona, a otwarte karty są. Historia przeglądania czyści się dopiero, gdy użyję polecenia "Wyjdź". I tak samo powinno być z otwartymi kartami.