• RSS

Moved
    2
    · etusa
    0 Votes
    2 Posts
    390 Views
    DoctorG
    D
    @etusa Feeds can not be synced to other devices yet. But you can export Feeds as OPML file and import in your Android feed reader app.
  • Opera error

Moved
    3
    · Campedor922
    0 Votes
    3 Posts
    274 Views
    No one has replied
  • otwarte karty

3
    · bendek666
    0 Votes
    3 Posts
    466 Views
    B
    @pafflick Ustawienia > Prywatność >Prywatność i bezpieczeństwo > Usuwaj dane przeglądania sesji przy wyjściu "Zamknij otwarte karty" - tą opcję mam włączoną. Ale ona ma działać przy zamykaniu przeglądarki poleceniem "Wyjdź" z menu głównego. Czy to jest tożsame z zamykaniem aplikacji z poziomu Androida? Nie wiem, ale jeszcze kilka dni temu tak to nie działało. Poza tym mam też w tym miejscu zaznaczoną opcję "Wyczyść historię przeglądania", a ona nie jest czyszczona, a otwarte karty są. Historia przeglądania czyści się dopiero, gdy użyję polecenia "Wyjdź". I tak samo powinno być z otwartymi kartami.
  • Widok uproszczony

3
    · Ryszard
    0 Votes
    3 Posts
    441 Views
    Ryszard
    R
    @dariuszg1966 Dziękuję, działa. Jakoś nie wpadłem na to żeby spróbować podstawowego sposobu rozwiązywania "komputerowych" problemów.
  • wyłączanie ostatniej strony

1
    · pgmost
    0 Votes
    1 Posts
    185 Views
    No one has replied
  • Zarządzanie kartami na mobilnym Vivaldi

1
    · ComradeFrog
    0 Votes
    1 Posts
    180 Views
    No one has replied
  • Błąd w tłumaczeniu Vivaldi

4
    · arlid
    0 Votes
    4 Posts
    401 Views
    pafflick
    P
    @arlid co do pierwszej sprawy, tzn. "zapasowego" adresu e-mail, jak już wspomniałem, jest to adres używany na wypadek utraty dostępu do konta. W oryginale posługujemy się terminem "recovery". Jeśli masz lepszą propozycję tłumaczenia tego terminu na język polski, zgłoś ją proszę tutaj. Jeśli zaś chodzi o hasło, udało mi się dociec do źródła problemu i faktycznie, zarówno w wersji angielskiej jak i w tłumaczeniach występują przynajmniej dwie wersje komunikatu - jedna wyświetla się podczas rejestracji na stronie vivaldi.net, a druga w formularzu w ustawieniach przeglądarki. Zgłosiłem już tę sprawę do poprawy - postaramy się w najbliższym czasie ujednolicić komunikat. Dzięki za zwrócenie na to uwagi. Co do używania spacji w haśle do konta, to nie ma w tym względzie ograniczeń. Jeśli ktoś preferuje takie rozwiązanie, może z powodzeniem używać znaku spacji.
  • nie pobiera pdf

2
    · raphau
    0 Votes
    2 Posts
    483 Views
    pafflick
    P
    Sprawdzałeś różne strony, czy tę samą na kilku różnych telefonach? Upewniłeś się, czy Vivaldi ma uprawnienia dostępu do systemu plików? Sprawdziłem teraz Vivaldi 5.1.2567.72 oraz Vivaldi Snapshot 5.2.260.27 na telefonie z Androidem 9 i pobieranie plików PDF działa bezproblemowo.
  • Nie mogę użyć paru z kard zakładek.

9
    · Asura
    0 Votes
    9 Posts
    736 Views
    A
    Jeszcze nie, ale przeniosłem zakładki z tamtej strony, na inną stronę zakładek i wydaje się, że wszystko jak na razie działa... widocznie coś musiało być konkretnie z tamtymi dwiema stronami zakładek.
  • wyszukiwanie w wikipedii

1
    · Ryszard
    0 Votes
    1 Posts
    304 Views
    No one has replied
  • Wyłączony pasek stanu (Android)

Moved
    6
    · Samuraj
    0 Votes
    6 Posts
    1k Views
    Z
    @pafflick Ja mam taki sam błąd. Najnowsza wersja przeglądarki. Android 9. Telefon Motorola więc raczej czysty Android. Doprowadza mnie to do szewskiej pasji gdy klawiatura ekranowa Androida w moim przypadku g-board zasłania mi pole wpisywania tekstu. Nie widzę co piszę, żeby poprawić tekst muszę zwinąć klawiaturę ale jeśli ją zwine to jak mam poprawić tekst ? No dramat. Męczę się już tak z pół roku licząc że kolejna aktualizacja naprawi problem. Dodam że inne przeglądarki działają normalnie ( opera, chrome) sytuacja zaobserwowana na stronach OLX, Facebook etc. Nawet pisząc ten tekst widzę go tylko do połowy bo resztę zasłania klawiatura ekranowa.[image: 1619427600988-screenshot_20210426-105847.png]
  • Nowa wersja Vivaldi Beta dla systemu Android jest już gotowa 🚀

Moved
    4
    · Gaëlle
    2 Votes
    4 Posts
    506 Views
    K
    @Gaëlle hej możesz potestowac app dla androida https://mega.nz/file/B2x20BgK#ylxUgelOS5ZUbgm06NzB_VaO_GAQubaxPpTIbLzdduc
  • witam

1
    · kielon
    0 Votes
    1 Posts
    283 Views
    No one has replied
  • Po 2 tygodniach użytkowania...

1
    · bendek666
    1 Votes
    1 Posts
    286 Views
    No one has replied
  • Sugestia / Suggestion

2
    · Black4Killer
    1 Votes
    2 Posts
    434 Views
    Catweazle
    C
    @Black4Killer said in Sugestia / Suggestion: Dobrym pomysłem na ulepszenie Vivaldi na Androidzie byłaby możliwość instalacji rozszerzeń takich jak scriptsafe lub popperblock itp. / A good idea to improve Vivaldi on Android would be able to install extensions such as scriptsafe or popperblock etc. I do not know when they are going to implement it, at the moment it is advisable to download F-Droid repository and from there to download Blokada, this not only blocks ads and trackers on the network, but also in the apps installed on your mobile. https://f-droid.org/ https://blokada.org/
  • Mobilny Vivaldi Beta już dostępny

1
    · matmur44
    0 Votes
    1 Posts
    300 Views
    No one has replied

Give a donation to help us keep building the most amazing browser.