Solved auto odświeżenie stron
-
nie wiem jak sobie z tym poradzić. Chcę wyłączyć autoodswieżanie stron. Znalazłem w ustawieniach skrót klawiszowy na "wyłączenie odświeżania na wszystkich stronach". Jednak aktywowanie go nie powoduje nic. Kliknięcie prawym na zakładkę i wybranie "odświeżaj co 30min" , też nie zatrzymuje odświeżania co kilki minut. Jest to coś strasznie irytującego. Pomóżcie - jak wyłączyć auto odświeżanie stron?!! Jestem na windows 10.
-
W trybie gościa jest to samo. To co zauważyłem, to że wyłączenie java script, rozwiązuje problem , przynajmniej na tej stornie (interia)
-
Czy widzisz na karcie pasek postępu odmierzający czas do następnego odświeżenia? Jeśli tak, to kliknij kartę prawym przyciskiem i wybierz "Odświeżaj co > Wyłącz wszystkie"
-
Nie, nie widzę czasu do odświeżenia. W opcjach karty jest "odświeżaj co", gdzie nie ma opcji wyłącz wszystkie
-
To znaczy, że funkcja nie jest włączona. Coś innego powoduje odświeżanie stron - albo są one w taki sposób zrobione, albo masz jakieś rozszerzenie które powoduje ten problem. Spróbuj otworzyć okno w trybie gościa i zaobserwować czy tam się dzieje to samo.
-
W trybie gościa jest to samo. To co zauważyłem, to że wyłączenie java script, rozwiązuje problem , przynajmniej na tej stornie (interia)
-
OK, czyli problem leży po stronie witryny internetowej, a nie przeglądarki. Z tym już niestety nic nie zrobimy.
-
Ppafflick marked this topic as a question on
-
Ppafflick has marked this topic as solved on