Mini ikonki
-
mieli,dodaje ,sprawdza a efektu nie ma!,zaimportowane z Firefox /takie tu ustawienia!/,wzrok słaby u dziadka więc się posiłkuje ,nie czyta co napisane a ikonkę testuje!kochani ta zróbcie jak w chrome ,włazi po synchronizacji,po 3 min od instalki Google pełny wzrok mój łasi! Vivaldi go bije użytecznością wszelką,ale zanim go sprawdzę 2 dni stracę i czas na ustawienia,jak o to chodzi,sorry przepraszam,ja użytkownik nie programista co widzę to zgłaszam!
-
@RichardBXC said in Mini ikonki:
mieli,dodaje ,sprawdza a efektu nie ma!,zaimportowane z Firefox /takie tu ustawienia!/,wzrok słaby u dziadka więc się posiłkuje ,nie czyta co napisane a ikonkę testuje!kochani ta zróbcie jak w chrome ,włazi po synchronizacji,po 3 min od instalki Google pełny wzrok mój łasi! Vivaldi go bije użytecznością wszelką,ale zanim go sprawdzę 2 dni stracę i czas na ustawienia,jak o to chodzi,sorry przepraszam,ja użytkownik nie programista co widzę to zgłaszam!
A zakładek mam ponad 7 tyś,sami rozumiecie ile stron odwiedzę wy folderach moich znaleźć co chcę w tej chwili!
-
PRZELECIAŁ KILKA TYŚ IKONEK W 4 GODZ,WSTAWIŁ OBRAZ NA KILKANAŚCIE STRON! SIC!,MACIE NIEDOPRACOWANY PRODUKT SZWABY,BO TO SAMO JEST Z WERSJAMI CHIŃSKIEJ OPERY,OPERY GX ,PO HUJ SYF UDOSTĘPNIACIE DO AKTUALIZACJI PRZEGLĄDARKI,NA POPRZEDNIEJ WERSJI WSZYSTKO CHODZIŁO!!!BYŚCIE SIĘ WSTYDZILI SZCZENIAKI TAK WKURWIAĆ DZIADKA!
-
@RichardBXC MACIE ZJEBANE STREFĘ CZASOWE,BŁĄD ZEGARA TO SAMO JEST W OPERA,OPERA GX,TO JA W PRZEMYŚLU MIESZKAM I MAM CZAS POLSKI A NIE STOLICY CHIN!!!,DO POPRAWY BO O MI TYLKO POKAZUJE JAK DALKO OD GOOGOLA UPALILIŚCIE WSZYSCY:)ZRÓBCIE JEDEN CERTYFIKAT NA CAŁY ŚWIAT Z PODZIAŁEM NA CZASY LOKALNE,LUB SOBIE WYWALCIE NA STAŁE CZAS ZIMOWY,NIBY NIEMCE NARÓD PRAKTYCZNY A WAŁKI ROBI!I TOLERUJE!