Nie da się korzystać z przeglądarki po aktualizacji!
-
Po zaktualizowaniu przeglądarki do najnowszej wersji doslownie przed chwilą przestala kompletnie dzialać. I jaki ja jestem zły na to! Bo wiedziałem że przeglądarka Vivaldi to syf jakich malo i myslalem ze po aktualizacjach moze bedzie lepiej, ale nie!
Po wlaczeniu przeglądarki ona zawsze znika po 10 sekundach, po prostu sie zamyka. Juz kiedys mialem taki błąd i naprawilo go zrobienie sobie nowego profilu.
no ale bez jaj, co to ma być ze po aktualizacji przelgadarka przestaje dzialać totalnie i nie da sie zniej korzystac?
Jak to teraz odkręcić? Nie będę się bawił z profilami po raz TRZECI. -
To ja bo wraz z przeglądarką nie mogłęm odzyskać hasła, miałem zapisane tylko na jednej, która znika. Utworzenie nowego profilu na najnowszej wersji przeglądarki niczego nie naprawiło.
Zainstalowałem wersje: Vivaldi.3.0.1874.38.x64 i problem się rozwiązał.
No ale to nic nie zmienia. Bo to znaczy, że każda nowsza wersja przegląarki nie będzie dzialać u mnie?
Windows 10
-
@VivaldiUser2 co Ty.... wszystko działa dobrze od roku..., a przeglądarki zamykają się, wyświetlają dziwne strony itp od wirusów....
przeskanuj komputer dobrym programem antywirusowym.a syf jakich mało to edge, chrome, opera i niestety zaczyna też firefox
//MODEDIT: usunięto treści obraźliwe