Google Gallery won't work



  • Is it only for me that the Google Gallery page stopped loading?
    https://photos.google.com/
    The page seems to load but nothing appears. Everything works fine on Firefox.

    Vivaldi 3.2.1967.41 (Stable channel) (64-bit)


  • Moderator

    @bialyikar said in Google Gallery won't work:

    3.2.1967.41

    I can not reproduce this on Vivaldi Stable 3.3.2022.47 Debian 10.5.
    My gallery shows all videos and photos.

    Do you use any adfilter or other extensions, Vivaldi Blocker or block Third Party Cookies?



  • I disabled all extensions and still the same.
    The terminal returns something like this:

    [617430:617430:0926/155707.751664:ERROR:capture_page.cc(128)] no data from the renderer process
    [617430:617430:0926/155707.751734:ERROR:thumbnails_api.cc(565)] Failed to capture tab https://photos.google.com/
    [617430:617430:0926/155710.860712:ERROR:capture_page.cc(128)] no data from the renderer process
    [617430:617430:0926/155710.860770:ERROR:thumbnails_api.cc(565)] Failed to capture tab https://photos.google.com/
    [617430:617430:0926/155712.746682:ERROR:capture_page.cc(128)] no data from the renderer process
    [617430:617430:0926/155712.746818:ERROR:thumbnails_api.cc(565)] Failed to capture tab https://photos.google.com/
    

    I attach a movie.

    After clicking on the link, the movie also does not start. It works fine in another browser 😕

    My config:

    Distributor ID: Neon
    Description: KDE neon User Edition 5.19
    Release: 20.04
    Codename: focal
    plasmashell 5.19.5
    Qt: 5.15.0
    KDE: 5.74.0
    kf5-config: 1.0



  • @bialyikar
    Try using a fresh default config via terminal....
    vivaldi --user-data-dir="/tmp/vivaldi-test-profile/"


  • Moderator

    @bialyikar said in Google Gallery won't work:

    Vivaldi 3.2.1967.41 (Stable channel) (64-bit)

    Please update your browser.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.