RoboForm extension (7.9.23.3) and Vivaldi (1.5.658.44 32-bit) login/bookmark selection issue, Windows 10



  • After updating to the latest Vivaldi version, plugin behaviour seems to be as follows:
    auto-suggested logins appearing on the main plugin window can be clicked and will auto-complete successfully but those that you go to via a submenu, when you click them, seem to be transparent - they do nothing and if there is a clickable item underneath, that item gets clicked instead.

    This issue wasn't occurring with my previous version of Vivaldi; have others seen this behaviour since upgrading? I tried uninstalling both the extension and the browser but after reinstall, the issue persists.



  • I've reverted to Vivaldi 1.4.589.38 for now and it works again, so it would appear that the Vivaldi change is the issue.

    Devs, if you want me to do anything to help you fix the bug, ping me and I'll do all I can.



  • @taliesyn said in RoboForm extension (7.9.23.3) and Vivaldi (1.5.658.44 32-bit) login/bookmark selection issue, Windows 10:

    I've reverted to Vivaldi 1.4.589.38 for now and it works again, so it would appear that the Vivaldi change is the issue.

    Devs, if you want me to do anything to help you fix the bug, ping me and I'll do all I can.

    I don't use RoboForm; but if you want Devs to look at this (rather than wait for confirmation/solutions from other users who do use it) you would need to create a bug report first
    https://vivaldi.com/bugreport/



  • @TbGbe Thanks, have done so. It's been logged as VB-23483.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.