Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?
-
entegre mail
entegre whatsapp
entegre vpn
entegre reklam engelleyici -
Benimki biraz yüzeysel olacak ama vivaldinin logosundan rahatsız oluyordum bir süredir. Dışındaki kırmızı kısmını keserek kullanıyorum şimdi baya hoşuma gitti. En azından exenin içine böyle bir logo da gömülebilir.
http://www.filedropper.com/ico -
fatihk nın listesi benimkiyle aynı bir fark var
Sadece e-posta ve watsapp entegrasyonu ile sınırlı kalmayacak daha kullanışlı bir özellik olarak pin tab (türkçede tutuştur diye mi çevrili) özelliği içinde URL'nin domain dışına çıkmasını engelleseler epeyi birşeyi kurtarır.
Bu özellik e-posta entegrasyonu yerine ve çok sık kullandığım sayfalara erişmek için çok iyi olurdu. Bu haliyle pinned tab'ı denedim ama harici linke tıklanınca haliyle pinlenen adres kayboluyor.
Her halükarda e-posta entegrasyonunun Vivaldi için bir dönüm noktası olacağını düşnüyorum. Outlook'ta mesaj aramaktan gına geldi. Bekledim bekledim vivaldi m3 bi türlü çıkmadı. Şimdi Thunderbird kullanıyorum
@fatihk said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
entegre mail
entegre whatsapp
entegre vpn
entegre reklam engelleyici -
@fatihk reklam engelleyici şu anki snapshot versiyonlarında mevcut. mail ise geliyor, şu an yapımına devam ediliyor.
-
Vivaldi browser kullandım ve beğendim. Fakat benim bir tarayicida istediğim en önemli özellik tüm kayıtlı şifre ve sekmelerimi kimsenin bilmemesi. Bunu yapan 2 tarayıcı var Maxthon ve Whale browser lar bu tarayıcıları incelerseniz tarayiciya giriş yaparkensizden kullanıcı adı ve şifre istediklerini göreceksiniz. Bu özellik vivaldiye gelirse başka tarayıcı kullanmam şimdiden teşekkür ederim
-
Fareyi bir bağlantının üzerine getirip orta tuşu bastığımızda "bağlantıyı yeni arka plan sekmesinde açmasını" talep ediyorum. Ayarları karıştırdığımda böyle bir imkan bulamadım. Bir güncelleme yaparsınız diye düşünüyorum. Teşekkürler.
-
Okuyucu moduna geçildiğinde yazı tipi rengini değiştirebilmek ve sabit genişlikli font kullanabilmek isterdim.
En alttaki durum çubuğu üzerindeki dilediğim araçları adres çubuğunda sağ tarafa eklentilerin yanına yada arasına taşıyabilmek ve durum çubuğunu gizleyebilmek iyi olurdu. En eski operada bu özelik vardı.
-
@resler said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
En alttaki durum çubuğu üzerindeki dilediğim araçları adres çubuğunda sağ tarafa eklentilerin yanına yada arasına taşıyabilmek ve durum çubuğunu gizleyebilmek iyi olurdu. En eski operada bu özelik vardı.
shift + sürükle?
-
@baris-sehri said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
@resler said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
shift + sürükle?
Teşekkürler. Biraz işe yaradı ama zoom aracını taşımıyor. Ayrıca sadece adres çubuğunun soluna ekliyor sağdaki eklentilerin arasında daha kullanışlı olurdu.
-
@resler bununla ilgili modding forumlarında bir şeyler olabilir.
-
Opera'da sağ tuşta bulunan sayfayı pdf olarak kaydet özelliği gelebilir sahsen çok kullandığım ve sorunsuz olarak çalışan bir özellik
-
Sağ tık,şu anki sekmeyle değiştir seçeneği yok sanırım
-
@feruzan Menü özelleştirmeyi kullanarak ekleyebilirsiniz.
-
This post is deleted! -
Adres çubuğundaki arama kutusunda arama motorunu istediğimiz gibi sabitliyebilsek nasıl olur.
Örneğin adres çubuğunda arama yaparken varsayılanı google kullanıyorsam arama kutusunda anahtar harf kullanmak yerine ikinci varsayılan duckduck kullanabilmek isterdim.
-
Arka plan sekmelerini otomatik olarak uykuya gönderebilsek(belirlediğimiz sürelerde).
Arka plan sekmelerini şu kadar dakika pasif olursa uyut... gibi.
-
Mesela Brave' de Tor' a bağlanma var, Opera' da VPN var. Vivaldi' de de VirtualBox benzeri bir özellik olsa iyi olabilirdi(mümkün mü bilmiyorum). Vivaldi' yi sanal ortamda açar kullanır kapatınca da yaptığımız her şey ilk haline dönerdi.
-
Merhaba
Yavaş bir paylaşılan internet bağlantım var. Bazen büyük dosyaları indirmek için PC yi gece açık bırakıyorum. Bir indirme yöneticisi yerine sıklıkla vivaldi kullandığım için indirme bittiğinde PC yi kapatacak veya uyku moduna geçirecek bir özelliğe ihtiyacım oluyor.