Solved Przeglądarka po aktualizacji wyłącza się automatycznie po próbie włączenia
-
Witam tak jak w temacie. Dzisiaj zrobiłem aktualizacje 3.0.1874.23 i po prostu po ponownym włączeniu automatyczni się wyłącza nie da się nic zrobić. Jedyna wersja która działa to 2.10.1745.23 aczkolwiek strasznie muli . Pobieranie wersji snapshot również nic nie dało jakiś pomysł ? Jest to dosyć pilne
-
@pafflick Jedyna wersja z której mnie nie wywala to 1848.4 i jest ona z 11 marca wszystkie późniejsze mi nie działają. Nie wiem o co tu chodzi. Ja każdą wersje najpierw odinstalowywałem a potem instalowałem kolejną. No i pytanie czy da się robić reset profilu bez możliwości korzystania z przeglądarki?
Edit PROBLEM chyba rozwiązany winne było rozszerzenie Hola Free VPN Proxy Unblocker
-
Być może coś w profilu się uszkodziło. Warto w takiej sytuacji zresetować profil i jeśli się okaże, że to rozwiąże problem, konieczne może być ręczne odtworzenie profilu (po uprzednim wykonaniu kopii zapasowej na wszelki wypadek).
-
@pafflick Resetowanie profilu wiąże się z utratą danych itp?
-
W pierwszym linku jest to wytłumaczone na jakiej zasadzie to działa.
-
@pafflick Zadziała wersja z marca więc możliwe, że to nie profil a coś innego?
-
Robiłeś downgrade do starej wersji? To nie jest zbyt dobry pomysł, bo w tym wypadku może dojść do uszkodzenia danych. Ja spróbowałbym z resetem profilu - jeśli to nie zadziała, to widocznie coś z przeglądarką jest nie tak i trzeba będzie np. zainstalować ją od nowa.
-
@pafflick Jedyna wersja z której mnie nie wywala to 1848.4 i jest ona z 11 marca wszystkie późniejsze mi nie działają. Nie wiem o co tu chodzi. Ja każdą wersje najpierw odinstalowywałem a potem instalowałem kolejną. No i pytanie czy da się robić reset profilu bez możliwości korzystania z przeglądarki?
Edit PROBLEM chyba rozwiązany winne było rozszerzenie Hola Free VPN Proxy Unblocker
-
No tak, to akurat częsty przypadek, że winą problemów jest rozszerzenie, rzadko się jednak zdarza, by sprawiało problemy aż do tego stopnia, że nie da się w ogóle z przeglądarki korzystać...