neden Duckduckgo geçmek için zorluyorsunuz çok sinir bozuyucu
-
Vivaldi programınızı kurdum öğrenmeleye çalışıyorum, daha önce hecklendim güvenli bir ortam da çalışmak istiyorum ikide bir duckduckgo kurdunuz mu hayır istemiyorum. Neden insanları zorluyorsunuz ki anlamıyorum hem reklam yok hemde duckduckgo kurun İSTEMİYORUM.
Lütfen duckduckgo ekranımda görünmesin ve lütfen aramalarımın sonuçlarını türkçeye çevrilmiş görmek istiyorum.
Emeğinize saygılarımla, -
DuckDuckGo’ya geçmek ve ya bunun gibi uyarılar görmek istemiyorsanız, bunu tarayıcı ayarlarından degiştirebilirsiniz. Ayrıca ikinci dediğinizi de aynı şekilde çeviri ayarlarından kapatmanız mümkün. Bu sayede sonuçları Türkçe değil orijinal halini görürsünüz.
-
@Selcuk1418Cengiz284Unal ben google kullanıyorum ve hiç duckduckgo reklamı görmedim, arama sonuçlarının türkçeye çevrilmiş olmasını istiyorsanız otomatik çeviriyi açabilirsiniz.
-
Bu aralar Vivaldi'nin kullanıcıyı takip etmeyen yapısına en iyi uyan arama motoru Duckduckgo gibi görünüyor. Google içimden kullanmak bile gelmiyor, Android aldığım günden beri elimden atmak için fırsat kolluyorum mesela. Gizlilik ile alakalı, kişisel verilere saygı ile alakalı. Pek çok kişi gibi ben de pek DDG hayranı değilim ne yalan diyim. Bing belki bir alternatif olabilir, en azından Google gibi özel hayatımın kılcal damarlarına kadar girip, hesaplara sızan korsanları ISRARLA içeride, hesap sahibini zorla o hıyarın telefonunu sign-in prompt ekranında sinirini boza boza tutmaz. Verileri kendisi için toplar sana sorar "ne yapayım paylaşıyorum bak" diye seçenek sunar falan. Arama sonuçlarında da CoPilot epey başarılı.
Tabi Vivaldi'ye kendi beğendiğin arama motorunu 2 saniyede eklemek de en güzel seçenek. Mesela Google yada DDG her ne ise beğendiğin o arama çubuğuna sağ tıklayınca hem arama motorlarına ekleyebilir, hem ona özel arama kısayolu ekleyebilirsin. Bu da her zaman bir seçenek. Vivaldi candır ya
Mesela hemen dene. Bu okuduğun sayfanın en üstüne git, arama çubuğuna sağ tıklayınca menüde "Arama Motoru Olarak Ekle" seçeneği mevcut. Kısayol içinde, at kadan viv yaz mesela, diğer motorların arasına eklenir. arama yapmak için de "viv arama motorları" yazıp bu forumun tamamını aratmış olursun.Karışık olduysa SS atarım