• Browser
  • Mail
  • News
  • Community
  • About
Register Login
HomeBlogsForumThemesSocial

Vivaldi

• Browser
  • Mail
  • News
  • Community
  • About

Navigation

• Home
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    1. Home
    2. Local Forum
    3. Slovenský (Slovak)
    4. Chyby a problémy
    5. ProtonMail

ProtonMail

Chyby a problémy
    2
    4
    306
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      Ragiowan
      last edited by

Zdravím, prosím o radu ohledně přihlášení se na ProtonMail z Vivaldi. V jiných webových prohlížečích (např. PaleMoon, Brave, Slimjet) to není problém. Ve Vivaldi probíhá přihlašování stále dokola. Jinak ve Vivaldi jde bez problému přihlášení do jiných e-mailových služeb (Google, Seznam, ... atd.). Děkuji předem za jakoukoliv radu.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ?
        A Former User
        last edited by

Ahoj. ProtonMail používám denně bez problému, pravděpodobně je chyba u tebe. Funguje v novém profilu? Jestli ano, zkus se pohrát s rozšířeními a nastavením, třeba něco odhalíš.

• R
          Ragiowan
          last edited by

Zdravím, vypnul jsem všechny rozšíření vyčistil celou historii a stále stejné.

• ?
            A Former User
            last edited by

Moje otázka stále platí: funguje PM v novém/návštěvnickém profilu? Takhle ani nevím, jestli se mám snažit přijít na chybu ve tvém profilu, nebo ve tvém systému.

• 1 / 1
            • First post
              Last post

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.

Copyright © Vivaldi Technologies™ — All rights reserved. Privacy Policy | Code of conduct | Terms of use | Vivaldi Status