Přechod z Firefox 55 (Waterfox) na Vivaldi
-
Vážení,
předem se omlouvám, za hloupé otázky, ale odpovědi na ně jsem nenagoogloval
Používám tento prohlížeč několik dní a jsem velmi mile překvapen jeho variabilitou. Už dost jsem toho zvládl nastavit, ale nějaké nastavení jsem nenašel.- Mód jednoho okna - tedy aby Ctrl+n dělalo to samé jako Ctrl+t - místo nového okna se otevřel nový panel. To samé při spuštění programu podruhé, aby se pouze otevřel nový panel (nikoliv okno).
- Je možné při uzavření prohlížeče zobrazit dotaz, zda prohlížeč uzavřít nebo uložit panely a uzavřít? Něco podobného jako ve starém firefoxu - https://clausvisby.com/cs/3807-how-to-quit-firefox-and-save-tabs.html
- Je možné zobrazit panel listů pod lištou záložek (a tedy pod adresním řádkem)?
- Je možné celé nastavení bez záložek, historie, hesel vyexportovat?
Díky.
-
- Pokud vím, tak ne, ale
Ctl-n
můžeš přemapovat na nový list, jestli ti to pomůže. A pak je tu nastavení vyskakovací okna převést na list. - Ne. Na tohle je asi nejlepší spouštět s – poslední relace a zavírat listy hromadně z panelu okno nebo naopak vždycky spouštět pouze s jedním listem a relace, které potřebuješ později, uložit.
- Oficiálně ne, ale někdo to už se změnami kódu dokázal (kdyžtak ti můžu dát odkaz).
- Ne, ale mohlo by tě zajímat tohle (v angličtině).
- Pokud vím, tak ne, ale
-
Díky.
Zkusil jsem testovat Vivaldi na různých webech (některých i dost náročných) a bohužel se nechová korektně. Příkladem může být starý dobrý xchat.cz
- V místnosti tlačítko "odejít" nefunguje (prostě se nic nestane, nebo úplně zmizí)
- Běžně v místnosti v form boxu zůstává kurzor i když přepínám mezi panely. Tady přepnu mezi panely a kurzor nikdy - musím kliknout na form box, abych mohl psát. Navíc nefunguje ani Ctrl+Tab.
Takže asi Vivaldiho odložím. Bez korektního zobrazení webu jsou mi všechna nastavení na nic