Jak dostat do Vivaldiho hesla z Opery?
-
Zdravím! Chtěl jsem místo Opery definitivně nastolit Vivaldi, vše se mi krásně přeneslo, jen ta uložená hesla ne. Nastavení - Synchronizace - vše. V tom synchonizovaném seznamu nikde nevidím položku hesla. Všude se tvrdí, že existuje i sync jen hesel. Ale kde? Pod čím to mám hledat? Jsem na ětch heslech dost závislý a že bych je chtěl po jednom z otevřených stránek v Opeře ručně přenášet....
-
Myslím, že by mohlo stačit zkopírovat soubor
Login Data
mezi konfiguračními složkami. -
No login Data jsem v Opeře našel, ale ve Vivaldi ne...
-
Mám pocit, že Opera má mírně zjednodušenou strukturu, tj. Vivaldi má tenhle soubor pod složkou
. Ten starý vivalďácký ale stejně nebudeš potřebovat (teda pokud tam nemáš nějaká nová hesla).PS: Operu nepoužívám, to, co píšu, je založené na krátkém hledání po internetu.
-
Navazuji na svou starou diskuzi. Ta hesla tam zkrátka nedostanu! Zkopíroval jsem Login Data do složky Default a vůbec nic se nestalo. Copak se ta hesla nedají z Opery převést?
-
Soubor - importovat založky atd.
otevřít správce úloh, ujistit se, že opera komplet neběží
zvolit operu - v mém případě opera developer a zde kliknout jen na hesla - importovat + bude potřeba případně zvolit jaký profil importovat. Funguje takto i u opery "portable" - vyzkoušeno na opera developer 102. - takto jsem v nedávné době vše převáděl.
Můžu případně udělat screeny až budu na svém ntb