UA: допоможіть у мене проблема з синхронізацією
-
Доброго дня, допоможіть з синхронізацією уже не перший рік сиджу на вашому браузері і все було добре синхронізувалось налаштування паролі при переустановці а тепер переставив Віндовс поставив браузер а він нічого не тяне я ще раз нічого врайоні години добре що добавило мою хотя б панель з сайтами а паролі уже пару днів немає )= допоможіть вернути мені мої дані
-
PPathduck moved this topic from Vivaldi for Windows on
-
@VovanWolf said in UA: допоможіть у мене проблема з синхронізацією:
Доброго дня, допоможіть з синхронізацією уже не перший рік сиджу на вашому браузері і все було добре синхронізувалось налаштування паролі при переустановці а тепер переставив Віндовс поставив браузер а він нічого не тяне я ще раз нічого врайоні години добре що добавило мою хотя б панель з сайтами а паролі уже пару днів немає )= допоможіть вернути мені мої дані
Якщо ви видалили усі ваші дані на ПК, то синхронізація, на превеликий жаль, не допоможе. Десь з 6 по 21 грудня були великі проблеми з синхронізацією. Під час відновлення роботи синхронізації адмінам довелося видалити усі дані на серверах. Тож, якщо у вас на ПК або телефоні/планшеті не залишилося збережених паролів, закладок і т.і., то з сервера нічого не завантажиться, бо все видалено
-
@kurai ооооооооо майн год.........................але уже добре хочаб сайти вернуло але ще питання а от у мене є на телефоні вівальді і там все є і сайти і паролі як звідти хапнути на ПК ?
-
ооооооооо майн год.........................
Та да, ТАКОГО ніхто не очікував...
у мене є на телефоні вівальді і там все є і сайти і паролі як звідти хапнути на ПК
Увійдіть в обліковий запис Vivaldi на телефоні, введіть пароль для шифрування та запустіть синхронізацію. Дані повинні завантажитися на сервер і підтягнутися на ПК.
-
@VovanWolf
про всяк випадок, перед експериментами раджу зробити бекап таким чином:- на смартфоні зареєструвати новий акаунт Вівальді,
- тільки після цього включити синхронізацію в браузері на смарті,
- в браузері на ПК створити новий профіль,
- синхронізувати його з даними цього нового акаунту,
- в браузері на ПК зробити повний бекап всіх важливих для вас даних.
Тільки після всього цього повертатися до старої обліковки і відновлення даних.
І ще раджу передо всім уважно почитати англомовний сектор форума, теми, де обговорювалися останні два тижні всі ці проблеми.
Так, і ще варто зробити експорт паролей: браузер на андроїді це вміє робити. Бекапи і бекапи - тут насамперед і завжди.
-
@kurai said in UA: допоможіть у мене проблема з синхронізацією:
Увійдіть в обліковий запис Vivaldi на телефоні, введіть пароль для шифрування та запустіть синхронізацію. Дані повинні завантажитися на сервер і підтягнутися на ПК.
Якщо браузер на ПК вже був підключений до акаунту після відновлення функцій синхро, то може бути ситуація, коли пусті дані з ПК затруть корисні дані на смарті. Тому що пусті будуть вважатися більш актуальними за часом.
Ця вада вже обговорювалася на форумі. Ризикувати, як воно спрацює насправді, я б нікому не радив.Особисто я б після бекапів вчинив так:
- зайшов на смарті у стару обліківку,
- ввів майстер-пароль,
- після цього, НЕ вмикаючи синхро ні в єдиному пункті, я стираю всі дані на сервері. Локально, на смарті, вони зостаються.
- браузер видає мені вимогу ввести новий майстер-пароль, - Ок, ввожу,
- після цього вмикаю повну синхронізацію,
- тепер інфа на серверах повинна бути помічена як найбільш актуальна,
- тільки тепер вмикаю синхро для браузеру на ПК, ввожу майстер-пароль там.