Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?
-
Muhtemelen buna bir çözüm bulunacaktır.
-
bi "export bookmark" koymamışlar ya la. Operanın izinden gitmeye devam ediyor. İlla eklenti mi kullanalım yani?
-
bi "export bookmark" koymamışlar ya la. Operanın izinden gitmeye devam ediyor. İlla eklenti mi kullanalım yani?
Vivaldi Simgesi > Dosya > Yer İmlerini Dışa Aktar.
Güle güle kullanın.
-
İyi de resler, sen söyleyene kadar bilemeyecektim orada olduğunu. : Bunu neden yer imleri menüsüne koymuyorlar? İçeri aktar butonu var zor mu bir de dışarı aktar butonu koymak oraya?
-
Merhaba Vivaldi çok güzel sağlam adımlarla ilerliyor takip ediyoruz benim olmasını istedigim şeyin başında hesabımızla eşitleme var tabi o yapılıcaklar listesindedir bir digeride sağ tık diyip bağlantıyı yeni sekmede aç buna bastıgımızda direk o sekmeye yönlendiriyor arka planda aç sağ tıkladıgımızda var ama 3.sırada bunu ilk sıradaki yeni sekmede aç ile birleştirebilirmisiniz opera ve chrome bu şekilde alıştm elim oraya gidiyor tıklıyorum direk geçiyor.
-
Merhaba Vivaldi çok güzel sağlam adımlarla ilerliyor takip ediyoruz benim olmasını istedigim şeyin başında hesabımızla eşitleme var tabi o yapılıcaklar listesindedir bir digeride sağ tık diyip bağlantıyı yeni sekmede aç buna bastıgımızda direk o sekmeye yönlendiriyor arka planda aç sağ tıkladıgımızda var ama 3.sırada bunu ilk sıradaki yeni sekmede aç ile birleştirebilirmisiniz opera ve chrome bu şekilde alıştm elim oraya gidiyor tıklıyorum direk geçiyor.
Sekmeyi arkaplanda açmak için orta fare düğmesini veya ctrl + tıklama olarak kullanabilirsiniz.
-
@toprakart Ayarlarda arama bölümünde var yalnız bazı arama sağlayıcılar için çalışmıyor.
Şurada önerilen yöntem işe yarayabilir: https://forum.vivaldi.net/post/65025 -
@ShadyMM said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
Görev Yöneticisinden baktım da çok yüksek ram kulanımı var. Bu düzeltilmeli.
Bu konu karmaşık biraz. Birçok etken olabilir...
-
Yandex kullanıyordum onda mesela, sekme açıyorsun ve bir sayfaya giriyorsun sonra sayfanın aşağısına gidiyorsun sonra hiçbir şey yapmadan fare imlecini açtığın sekme barının üstüne getir ve fare ile 1 kere tıkla...göreceksin ki sayfada kaldığın yerden seni sayfanın taa en başına götürecek ve tekrar tıkladığında ise sayfada tekrar eski kaldığı yere döneceksin. Bu özellik çok kullanışlı.
Bunun için https://vivaldi.com/bugreport/?lang=tr_TR sayfasından bir bildirimde bulundunuz mu? Bir şey yazmadıysanız ben açayım.
-
@zahek Üstte attığım mesajda fotoğraf var ne kadar kullandığını gösteren.
Evet ona baktım fakat kastettiğim buna neden olan etkenler. Kullanılan eklentiler, açılan sayfalar ve sayfa içerikleri,kullanilan sürüm, işletim sistemi, vs...
Yani iyi irdelenmesi gereken bir konu bu.@greench Açmadım, siz açabilirsiniz. Hatta yandex indirip kendinizde deneyim edebilirsiniz bu durumu. Tarayıcılarda deneme yaptım tek bu şekilde olan yandex imiş onu da yeni fark ettim çünkü ben direk chrome alt yapılı tarayıcılarda bunu standart sanıyordum değilmiş.
Evet bu özellik yandex e özgü ama bir kayıt amaçsız gerekiyor buna.
@greench
Bunla ilgilenebilir misin acaba... -
@zahek said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
eden olan etkenler. Kullanılan eklentiler, açılan sayfalar ve sayfa içerikleri,kullanilan sürüm, işletim sistemi, vs...
@zahek
VB-23356 numaralı kayıt olarak açtım. Artık sıra sende -
merhaba tek tuşla gizli pencerede çerez tutmama özelliği olsa süper olur. anca cache temizliyorum sonuçları düzgün görmek için
-
@gokhanht Tam olarak nasıl bir şey istediğini anlamadım. Çerezler gizli pencereler kapatıldığında siliniyor. Sen çerezler hiç kabul edilmesin mi istiyorsun?
-
@greench said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
@gokhanht Tam olarak nasıl bir şey istediğini anlamadım. Çerezler gizli pencereler kapatıldığında siliniyor. Sen çerezler hiç kabul edilmesin mi istiyorsun?
"Sitede çerezlere izin verme" gibi bir özellik mi bu istediniz?
-
@ShadyMM Evet, VB-23356 kaydı Yandex Tarayıcıda bahsettiğin özellikle ilgili. Maalesef göremiyorsunuz.
-
Sağ tuş özelliklerinde sil seçeneği yok, eklenmesi gerekli.
-
@Erkan Neredeki sağ tuş seçeneklerinden bahsediyorsunuz?
-
@greench said in Vivaldi Tarayıcı'da Hangi Özellikler Olmalı?:
@Erkan Neredeki sağ tuş seçeneklerinden bahsediyorsunuz?
Herhangi bir form alanına yapıştırılan içerikten bir bölüm seçilip sağ tıklanınca çıkan seçeneklerde sil seçeneği yok. Bu benim için bir eksiklik. -
Diyelim bir yerimi eklemek istiyoruz fakat aynı siteye ait başka bir yerimi daha eklemişiz. Vivaldi bizi böyle bir durumda uyarsın ve ne yapmak istediğimizi sorsun: Varolanın yerine mi ekleyelim yoksa yeni yerimi olarak mı ekleyelim gibi.
-
@U.F.U.K Adres satırındaki ayraç simgesi kullanışlı değil mi?