Довідка Vivaldi солов'їною
-
Радий розказати, що відтепер довідкові статті Vivaldi доступні українською мовою! Ось пряме посилання, також ви можете вибрати мову з меню у правому верхньому кутку на головній сторінці довідкового сайту.
Так, ще не всі статті перекладено, але робота триває
-
@kurai Правда фразу "Чим ми можемо допомогти?" знову вернули англійською і ще кілька дрібних моментів зі скріншоту..
Думаю це зв'язано з моментом розробки? Чи десь щось не зберегли просто.. Або вирішили трохи змінити правила, які саме елементи перекладатимуть.?Не критично, але цікаво..
-
@putsan said in Довідка Vivaldi солов'їною:
@kurai Правда фразу "Чим ми можемо допомогти?" знову вернули англійською і ще кілька дрібних моментів зі скріншоту..
Думаю це зв'язано з моментом розробки? Чи десь щось не зберегли просто.. Або вирішили трохи змінити правила, які саме елементи перекладатимуть.?Не критично, але цікаво..
Файли довідки час від часу оновлюються та доповнюються. На жаль, я не встигаю за усіма змінами Як тільки я закінчу перекладати сайт, візьмуся за довідку.
-
@putsan said in Довідка Vivaldi солов'їною:
Або вирішили трохи змінити правила, які саме елементи перекладатимуть.?
Мабуть, змінилися правила публікації. Раніше статті довідки та елементи сайту публікувалися після 100% перекладу. Зараз же, як ви самі бачите, публікується поточний стан.