Зникає ескіз для комірки
-
У мене дуже структурована експрес-панель, усі картинки-обкладинки для неї я підбираю сам. Після останнього оновлення деякі закладки просто скидають обкладинку, яку я їм надаю. Вказую знову шлях до картинки – через час знову злітає. І так відбувається не з одним сайтом, а з кількома. В чому може бути проблема? Заздалегідь дякую!
[alt text]( image url)
-
@petrushevskiy said in Зникає ескіз для комірки:
У мене дуже структурована експрес-панель, усі картинки-обкладинки для неї я підбираю сам. Після останнього оновлення деякі закладки просто скидають обкладинку, яку я їм надаю. Вказую знову шлях до картинки – через час знову злітає. І так відбувається не з одним сайтом, а з кількома. В чому може бути проблема? Заздалегідь дякую!
[alt text]( image url)
А ви часом файли картинок не переміщуєте/перейменовуєте? Браузер не копіює собі файли, а зберігає абсолютний шлях до них.
Хочаааа... Мабуть, щось таке є
-
Ні-ні, не чіпаю. Звичайно, я розумію, що до картинки прописано шлях, у меня просто є папка, в ній все лежить, нічого не змінював.
-
@petrushevskiy said in Зникає ескіз для комірки:
Ні-ні, не чіпаю. Звичайно, я розумію, що до картинки прописано шлях, у меня просто є папка, в ній все лежить, нічого не змінював.
Треба поспостерігати, за яких умов зникають ескізи... Я поки що не бачу закономірності
-
Пан @Shpankov каже, що дійсно є проблема.