Nefunguje překladač Lingvanex
-
@cibulicka Mám stejný problém.
-
mně také nefunguje
-
@cibulicka Už delší dobu nefunguje jak překlad z adresní lišty (ikonka u ikonky přiložení do záložek) tak ani přes pravé tlačítko "Přeložit výběr". No a když vidím, že tu na to nikdo (od Vivaldi) nereaguje, tak začínám mít i u Vivaldi pocit, že tento sw směřuje tam, kam mají poslední dobou tendenci směřovat pomalu všichni producenti sw...
-
Už delší dobu nefunguje jak překlad z adresní lišty (ikonka u ikonky přiložení do záložek) tak ani přes pravé tlačítko "Přeložit výběr".
Pokaždé, když sem někdo napsal, jsem si říkal, jestli bych se neměl pokusit něco splácat dohromady (už dlouho jsem tu neviděl někoho jiného odpovídat, ať už v českém nebo slovenském fóru) – co jsem zaznamenal, tak bývají problémy, jenom pokud není překládaný text dostatečně dlouhý (což při překladu celé stránky určitě je); sám překladač nepoužívám a momentálně jej ani nemůžu vyzkoušet, takže nemám jak poradit.
Je možné, že nefunguje jenom čeština, zkusím se poptat.
nikdo (od Vivaldi) nereaguje
Ono není obvyklé dostat od nich odpověď ani v angličtině – a pokud vím, nikdo z nich česky neumí (a překladač nefunguje ).
začínám mít i u Vivaldi pocit, že tento sw směřuje tam, kam mají poslední dobou tendenci směřovat pomalu všichni producenti sw...
Pořád se mi nechce věřit, že to dělají schválně (a pravděpodobně to schválně nedělají), ale krátce řečeno to vidím podobně.
-
Does not translate fro Czech to German or English
-
-
@pafflick said:
Translations from Czech should be working now. Translating to Czech still fails, but we're working on that. I hear the server gets occasional hiccups due to very long strings of text (like almost a million characters in one request) that people keep sending our way.
-
Still not translate from English to Czech :=((((
-
-
I reported a broken translation to Vivaldi bug tracker. So hopefully it will work soon.
-
Succeeded! For a long time, the translation into Czech has been fully functional. Thank you guys!