Panel doesn't show. I get a blank column on the left.



  • My panel is missing entirely. When I toggle it open, I only get a blank column on the left. I've tried closing and re-starting the browser, it doesn't work. Please help. Vivaldi 1.3.519.25 (Developer Build) (64-bit) on Win 7 [attachment=3976]1.png[/attachment] [attachment=3977]2.png[/attachment] Attachments: [img]https://forum.vivaldi.net/uploads/attachments/74218/1.png[/img],[img]https://forum.vivaldi.net/uploads/attachments/74218/2.png[/img]



  • Start out by disabling your extensions and see what happens.

    If that doesn't help, clean your profile (close the browser, rename the Default folder identified in menu/help/about/profile path, see if that fixes it, and if it does close the browser again and go back to the new Default folder and move your vital data into it from the old, renamed one. Then re-install your extensions, one at a time, testing to ensure that none of them break the panel again.)



  • I have exactly the same problem, only addon I have is addblock and uninstaling him solve nothing.
    Everythin was fine until two days ago when i came from work, starts PC onpen vivaldi and panel were missing.



  • I've had the same problem and fiddling with the Default folder worked for me. The culprit seems to be "current session" as it was the only file that made the panel (dis)appear. Close Vivaldi, delete "current session" in the Default folder and restart.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.