Can't play videos in Twitter.



  • Hi, This is a strange thing. I'm using Vivaldi in my house and office, in both places I have the last version of Vivaldi. But here is the thing: In my office I can play Twitter videos and GIFS without problem. In my house I can't play Twitter videos or GIFS. I read about this, but I just can't find an answer in this forum. I even installed the 1.1 version in my house with no fix about this. any idea about what is happening?



  • I have the same problem. I think it's a HTML5 problem, but I'm not sure. If you found the solution, post him, please.

    Screens about my problem:
    http://i.imgur.com/Kt5PSQl.jpg?1
    http://i.imgur.com/15xuYdz.png?1



  • Maybe is the HTML 5, but, if is this… Why those things works in one computer but are not working in another? Maybe is a codec or plugin. I even installed Flash Player without result. A missing codec or feature? I don't really know.

    There is just one difference between both computers:

    Office's computer: Windows 7
    House's computer: Windows 10



  • may be a problem with hardware acceleration or graphics card driver.

    Open chrome://gpu
    Anything in red?

    Open chrome://settings/search#hard
    Hardware accelaration should bei activated



  • Zore
    Besides HTML5 it may be your flash.
    Have you checked that you have PPAPI flash on BOTH computers?
    It could be you are trying to NPAPI on your home computer, which will not work.

    Open Tools/Plugins then (if needed) click on Details link in upper right
    Then you will be able to see which Flash you have.



  • Well, this browser is using as flash player: Type: PPAPI (out-of-process)

    Also, from the GPU check I got not only hardware acceleration activated, but also this:

    Problems Detected
    Always call glUseProgram after a successful link to avoid a driver bug: 349137
    Applied Workarounds: use_current_program_after_successful_link
    Some drivers are unable to reset the D3D device in the GPU process sandbox
    Applied Workarounds: exit_on_context_lost
    TexSubImage is faster for full uploads on ANGLE
    Applied Workarounds: texsubimage_faster_than_teximage
    Clear uniforms before first program use on all platforms: 124764, 349137
    Applied Workarounds: clear_uniforms_before_first_program_use
    Always rewrite vec/mat constructors to be consistent: 398694
    Applied Workarounds: scalarize_vec_and_mat_constructor_args
    ANGLE crash on glReadPixels from incomplete cube map texture: 518889
    Applied Workarounds: force_cube_complete
    Framebuffer discarding can hurt performance on non-tilers: 570897
    Applied Workarounds: disable_discard_framebuffer
    Accelerated rasterization has been disabled, either via about:flags or command line.
    Disabled Features: rasterization



  • The section "Graphics Feature Status" is all green?



  • Do you have a cpecial Codecs package installed on you PCs?
    Did you disable/delete codecs from Windows Mediaplayer?


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.