Vivaldi doesn't start after installation "ScriptNo" and "PrivacyBadger".



  • Hi all, I have problem with latest Vivaldi snapshot. Yesterday I installed PrivacyBadger and ScriptNo extensions and this morning my Vivaldi didn't start. I backup whole "vivaldi-snapshot" directory in "~/.config", delete that directory and then start Vivaldi again. It's working, but I would like to use my opened tabs from yesterday browsing. Is it possible somehow? I tried to copy "Current Session" and "Current Tabs" to new profile, but it didn't help. Thanks for help. EDIT: Or is it possible to delete extensions from my last profile? Delete of "Extensions" directory didn't help either.


  • Moderator

    @tom_i:

    Hi all,
    I have problem with latest Vivaldi snapshot. Yesterday I installed PrivacyBadger and ScriptNo extensions and this morning my Vivaldi didn't start. I backup whole "vivaldi-snapshot" directory in "~/.config", delete that directory and then start Vivaldi again. It's working, but I would like to use my opened tabs from yesterday browsing. Is it possible somehow?

    I tried to copy "Current Session" and "Current Tabs" to new profile, but it didn't help.

    Thanks for help.

    Did you try copying "Last Tabs" and "Last Session?"



  • Yes I've tried copying these files:
    Attachments:


  • Moderator

    Sounds like your session was not saved.



  • Apparently i'm in the same boat…Installed Scriptsafe extension and now Vivaldi will no longer open or start. Any suggestions appreciated....

    Using latest 64 bit on win7


  • Moderator

    Re-name your profile folder.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.