Only 1.0.425.3 working on my PC, newest version not even launching



  • So, i have WIN7 x64, i5-6600K 8GB DDR4, and Only 1.0.425.3 x64 normaly working on my PC. All newest versions not even launching. Update aftar Update and same problem still here. Pls fix, or tell me how to fix it.



  • Try running a cleaner (CCleaner or Wise Disk Cleaner) and cleaning some useless files from your hard disk….
    Also, your profile may be corrupted; so make a new profile: First, close all vivaldi windows, then go to %LOCALAPPDATA%\Vivaldi\User Data and rename the "Default" folder to "Backup Default"; then run vivaldi; a new default folder will be created automatically; then just delete the "Backup Default" folder... (don't copy or paste anything from the "Backup Default" folder to the "Default" folder because some data may be corrupted)

    Hope that helped~ :)



  • Yea it's helped. I just copy my "default", then delete default folder, and then unistall my vivaldi, and after i install new vivaldi and copy some files (tabs, bookmarks and etc.) from old "default" to new default. And now it's works :)



  • Great!!
    Glad to hear that it worked~ :)



  • Next time if you have such non-starting issues try :
    Close all Vivaldi windows
    In Windows Task manager look for may be left running Vivaldi and end/kill them
    In Vivaldi profiel folder "Default" folder delete files "Current Session", "Current Tabs", "Last Session", "Last Tabs"
    Restart Vivaldi.

    This may help.

    The deletion of "Default" folder of Vivaldi profile is the last destructive help.



  • What do you mean, “the last destructive help” ?? :huh:
    His browser profile was corrupted, so he had to get a new Default profile folder. Deleting specific files in that folder would not have been much help.
    Even Google says to do so: https://support.google.com/chrome/answer/142059?hl=en
    Don’t mean to sound rude, but I don’t think Google would recommend “last destructive help” to millions of people….. :dry:


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.