Tengo dos fallos con el navegador



  • El navegador me gusta lo estuve probando y hay dos detalles por el momento que no funcionan bien. Primero: Cuando quiero cerrar sesión en youtube, al darle a la foto de perfil para cerrar sesión no sale la ventanita. [attachment=2350]Sintítulo.png[/attachment] Segundo: El botón de acceso rápido en nueva pestaña no se quita. Como ven en la imagen esta seleccione no mostrar botón pero lo sigue mostrando. [attachment=2351]2.png[/attachment] Podrían ayudarme Gracias Attachments: [img]https://forum.vivaldi.net/uploads/attachments/72844/Sintítulo.png[/img],[img]https://forum.vivaldi.net/uploads/attachments/72844/2.png[/img]



  • Hi Luis

    I can't speak Spanish, so i apologise that my response is only in English. I cannot help you with your YouTube problem, but i know that others on this site discuss YouTube a lot, so i assume that soon you might receive helpful replies.

    Regarding your problem with the "+" icon not disappearing from your speed-dial page even though you have deactivated its setting in Settings, that surprises me. My primary OS is Linux Mint x64 not Windows, so obviously my main Vivaldi-Snapshot is a different platform to yours. I can tell you that at least in the Linux 64-bit Debian V version, old snapshots as well as the latest [1.0.357.5], i have not experienced that problem, I do not use it often, but on my pc i also have a Windows 10 VirtualBox Virtual Machine [64bit], in which i had an older version of Vivaldi-Snapshot [1.0.300.5 (Developer Build) (32-bit)]. I tested it on the speed-dial page & verified that it behaved correctly. I then updated it to the current snapshot version [1.0.357.5 (Beta) (32-bit)] & retested. Its SD page also worked correctly for me.

    Questions:
    1. Are you using the 32 or 64-bit version?
    2. Are you using the Technical Preview or the Snapshot?
    3. Are you using the latest version [1.0.357.5]?
    4. Does your problem reproduce even with a clean [re]installation, & a clean/new profile?

    I probably won't be able to help you further, but depending on your replies, another member more knowledgeable than me might be able to assist you. Good luck.



  • Hola Luis

    He encontrado que algunas versiones anteriores a v1.0.357.5 tenian problemas con el perfil de Youtube.
    https://vivaldi.net/en-US/forum/vivaldi-browser/7789-youtube-problems#44032
    Quizás actualizando a esa versión se solucione.
    (Yo tengo la version 1.0.344.37 (Beta 2) beta (64 bits) de Linux y no me pasa, por eso puse algunas)

    Lo del botón puede ser porque, por defecto si no hay ningún acceso rápido (una web), se muestra para que puedas añadir un nuevo acceso rápido.
    Si añades uno y sigue estando, a pesar de la configuración, es un bug.

    Quizás puedas quitarlo cambiando el css del navegador, aunque es un poco más técnico…
    Puedes hechar un ojo en este post de como funciona las personalizaciones y preguntar por el código que tienes que poner.
    https://vivaldi.net/en-US/forum/all/3073-vivaldi-ui-customisations
    Si quieres hacerlo y estas un poco liado puedes hablar conmigo, más o menos se del tema.

    Espero haberte ayudado.

    Thank you Steffie for your help!



  • Gracias por tu respuesta pero prefiero esperar a que saquen una versión que sirva. No veo por que darme mala vida por un navegador. Habiendo tantos por escoger XD


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.