Bug: Site info disappears when browser window is maximized



  • When clicking on the Site Info icon, it appears momentarily and then disappears. This happens only when the window of the browser is maximized. When the window of the browser is not maximized, the Site info appears and stays as long as the mouse is over it. It disappears when mouse is not over anymore. A screen capture of the above mentioned problems can be found at http://www.physics.ntua.gr/~konstant/PUB/vivaldi_pageinfo.ogv Concerns Vivaldi on Ubuntu 14.04 with Vivaldi 1.0.303.52 (Beta) beta (64-bit) Revision c6b4bb58782433cc339d51906bc9ed8224f97156 OS Linux Blink 537.36 (@2d42fa5f6c65518a3f4698f0301fc54c20e91e05) JavaScript V8 4.5.103.34 Flash 19.0.0.245 User Agent Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.99 Safari/537.36 Vivaldi/1.0.303.52 Command Line /usr/bin/vivaldi-beta --ppapi-flash-path=/opt/google/chrome/PepperFlash/libpepflashplayer.so --ppapi-flash-version=19.0.0.245 --always-authorize-plugins --enable-npapi --disable-translate --flag-switches-begin --flag-switches-end --enable-smooth-scrolling


  • Vivaldi Team

    @konstant:

    When clicking on the Site Info icon, it appears momentarily and then disappears. This happens only when the window of the browser is maximized.

    When the window of the browser is not maximized, the Site info appears and stays as long as the mouse is over it. It disappears when mouse is not over anymore.

    A screen capture of the above mentioned problems can be found at
    http://www.physics.ntua.gr/~konstant/PUB/vivaldi_pageinfo.ogv

    Concerns Vivaldi on Ubuntu 14.04 with
    Vivaldi 1.0.303.52 (Beta) beta (64-bit)
    Revision c6b4bb58782433cc339d51906bc9ed8224f97156
    OS Linux
    Blink 537.36 (@2d42fa5f6c65518a3f4698f0301fc54c20e91e05)
    JavaScript V8 4.5.103.34
    Flash 19.0.0.245
    User Agent Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.99 Safari/537.36 Vivaldi/1.0.303.52
    Command Line /usr/bin/vivaldi-beta –ppapi-flash-path=/opt/google/chrome/PepperFlash/libpepflashplayer.so --ppapi-flash-version=19.0.0.245 --always-authorize-plugins --enable-npapi --disable-translate --flag-switches-begin --flag-switches-end --enable-smooth-scrolling

    That's an odd one. Doesn't happen here with the beta on Ubuntu 15.10. Could you please try to switch to native window decorations and see if it still happens? Also, try to switch to the dark theme and see if it happens. This is not trying to force you to run Vivaldi like that, but rather to try to narrow down the possible reasons.



  • I started a completely new profile by creating a new user on my system. The problem persists without touching the settings. The problem persists after changing to the dark theme as well (in the new profile).


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.