Vivaldi

• Browser
  • Mail
  • News
  • Community
  • About

Navigation

• Browser
    • Mail
    • News
    • Community
    • About
    • Register
    • Login
    • Search
    CommunityForumHelpThemesWebmail
    • Home
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search
    1. Home
    2. Local Forum
    3. Česky (Czech)
    4. Záložky / Bookmarks

Záložky / Bookmarks

Česky (Czech)
    2
    3
    156
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tamunobiwa last edited by

Umí Vivaldi místo "Zobrazit panel záložek" (všechny) ? Zobrazit Panel jen s některými ? Něco ve smyslu jen jedna složka v záložkách (Bookmarks Toolbar), kde vyberu, co zde bude vidět a bude hned při ruce (lepší textový popis než jen ikonky).

Jedna s posledních věcí, které mi ve Vivaldi chybí, neboť používat na vícero zařízení není úplně pohodlné a každé zařízení mám na trochu jiný účel.

Díky předem za odpovědi.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ?
        A Former User last edited by

Ne, tohle neumí. Píšeš ale, že na liště záložek vidíš jenom ikonky? Tohle můžeš nastavit (nastavení → záložky → nastavení lišty záložek).

• T
          tamunobiwa last edited by

Ano, vím že se dá použít boční panel. Ale ten dokáže zobrazit pokud vím jen ikony bez popisu (bez najetí myši), a bohužel né složky se záložkami, nacož by mohlo také být řešením. Jinak lišta všech záložek vidím normálně, ikona + název stránky. A předpokládám ,že na to neexistuje ani žádný doplněk, nebo úprava či přidání vodorovné lišty s definovaným obsahem.

Primárně mi šlo o to, že v původně používaném firefoxu mám dosti hodně záložek, které se normálně nevejdou na jedinou lištu, proto to má složku v záložkách, do které dám ty odkazy které nejvíce používám na daném zařízení a ty se zobrazí místo všech záložek (definované záložky), co považuji za velmi efektivní na jeden klik s danou fixní pozicí.

Je také pravda, že kdybych nepoužíval myš, dalo by se to řešit přes F2-vyhledávat. Co zatím moc není reálné, aspoň pro stránek plné skriptů.

Loading More Posts
          • Oldest to Newest
          • Newest to Oldest
          • Most Votes
          • Reply as topic
          Log in to reply
          • 1 / 1
          • First post
            Last post

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.

Copyright © Vivaldi Technologies™ — All rights reserved. Privacy Policy | Code of conduct | Terms of use | Vivaldi Status