[Solved / Workaround] Recaptcha not working?



  • Hi, Recaptcha isn't working correctly for me, it shows but it doesn't work properly, does anyone have the same issue? Tried messing around with settings to see if that had anything to do with it, didn't change anything, tried with all extensions turned off, didn't change anything. Instead of the images in captcha highlighting they get their own checkbox, the pictures are usually lower quality (?) and under is a text box that does god knows what... Whatever I do to it won't work, it never accepts anything.. Is this a known/common issue? Just me? Using latest 64 bit snapshot for Windows. Edit: Apparently audio captcha works, so not that big of an issue for me anymore since I can at least access what I wanted to access but I'd still like to know if this is a known issue or just me? Edit 2: Fixed by changing useragent as per Gwen-Dragon's instructions below. Attachments: [img]https://forum.vivaldi.net/uploads/attachments/28159/Untitled.png[/img]


  • Moderator

    reCaptcha uses User-Agent sniffing. :ohmy:
    Please use a extension https://chrome.google.com/webstore/detail/user-agent-switcher-for-c/djflhoibgkdhkhhcedjiklpkjnoahfmg and change useragent to Firefox 41.

    Thats problem/bug for Vivaldi is known and will be fixed.



  • Thanks Gwen, tried the extension but it only had a useragent for Firefox 33? That fixed part of it but it still would only ask for street signs with irrelevant forest pictures… Tried copying the useragent of my chrome installation and using that useragent and now all is working fine.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.