Problem z odtwarzaniem filmów/multimediów.



  • Witam serdecznie, przychodzę z dosyć kłopotliwym problemem. Postanowiłem przejść z Chrome na przeglądarkę Vivaldi. Wszystko świetnie, lecz pojawia się problem z odtwarzaniem multimediów, co w przypadku Chroma nie miało miejsca. Przeszukałem internet, całe forum i nie znalazłem odpowiedzi/rozwiązania problemu, więc postanowiłem tutaj się zgłosić. Problem wygląda następująco: na YouTube szafa gra, wszystko śmiga bez problemu, w przypadku Twittera, Reddita, Twitcha i Netflixa wygląda to nieco inaczej.

    • Reddit nie odpala w ogóle filmików, jest początek, czy też ikona filmu i nic się nie dzieje. Ze zdjęciami jest ok.
    • Twitter podobnie, lecz pojawia się komunikat na szarym tle, gdzie powinien znajdować się filmik "Nie udało się
      odtworzyć multimediów."
      *Twitch: "Anulowano pobieranie filmu. Spróbuj ponownie. (Błąd #1000)"
      *Netflix: "Oj, coś poszło nie tak... Nieoczekiwany błąd. Wystąpił nieoczekiwany błąd. Odśwież stronę i spróbuj ponownie.
      Kod błędu: M7355"

    Próbowałem wielu rozwiązań, reset przeglądarki, ustawień przeglądarki odnośnie Flasha i JavaScriptu, reinstal flash playera, reinstal całej przeglądarki Vivaldi i nic...

    Nie korzystam póki co z żadnych rozszerzeń, czy też dodatków. Przeglądarka jest czysta. Flash jest w najnowszej wersji.

    Vivaldi 2.10.1745.23 (Stable channel) (64-bit)
    System operacyjny Windows 10 OS Version 1803 (Build 17134.1184)
    JavaScript V8 7.9.317.32
    Flash 32.0.0.303
    Procesor intel i5-3470 3,20 GHz
    Ram 8 GB

    Bardzo proszę o pomoc. 😢


  • Moderator

    A w 2.11 ?


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.