The problem with opening the browser



  • Using 1.0.233.3 (Developer Build) (64-bit) on 2012 mac mini running Mountain Lion 10.8.5. 16G RAM and 1 TB HDD. 1. I close the browser, there is no error message. It looks that the browser is closed properly. 2. Every time you open the browser again getting messages from the system (see attachments) 2.1. Attachment1.jpg 2.2. Attachment2.jpg 3. Log: Process: Vivaldi [71243] Path: /Applications/Vivaldi.app/Contents/MacOS/Vivaldi Identifier: com.vivaldi.Vivaldi Version: 1.0.233.3 (1.0.233.3) Code Type: X86-64 (Native) Parent Process: launchd [154] User ID: 501 Date/Time: 2015-07-29 17:13:28.574 +0200 OS Version: Mac OS X 10.8.5 (12F2518) Report Version: 10 Interval Since Last Report: 3950006 sec Crashes Since Last Report: 255 Per-App Interval Since Last Report: 23627 sec Per-App Crashes Since Last Report: 15 Anonymous UUID: 8F6D56C2-45FB-D579-A658-F01BFE156850 Crashed Thread: 0 CrBrowserMain Dispatch queue: com.apple.main-thread Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV) Exception Codes: KERN_INVALID_ADDRESS at 0x00000000000000f8 Otherwise great looking browser getting better and better. Any ideas what could be causing this? [attachment=1523]Attachment1.jpg[/attachment] [attachment=1524]Attachment2.jpg[/attachment] Attachments: [img]https://forum.vivaldi.net/uploads/attachments/60378/Attachment1.jpg[/img],[img]https://forum.vivaldi.net/uploads/attachments/60378/Attachment2.jpg[/img]


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.