Browser not loading.



  • So sometimes when I open Vivaldi or Chrome, they will not load the web page. It does it on 5 of my computers. Some WiFi some hard wired. Some have chrome some have chrome and Vivaldi, some have just Vivaldi.
    Does not do it on Edge.
    Just bought a new laptop and I have no issue's with it loading web pages.

    I have checked and disabled services in MSCONFIG. Have used Safe Mode and still same problem. The web pages freeze and then I get a notification to end page or wait.

    Any help or suggestions would be most appreciated.

    Thank you for your time.


  • Moderator

    Do you use a proxy?
    Perhaps you should disable Autoproxy detection in Windows/Internet Explorer/LAN settings



  • I dont think I use a proxy, at least I never set it up that away.
    I just tried disabling autoproxy and still have same issue.

    Thank you for taking the time to help.


  • Moderator

    Problem with DNS resolution?
    Any antivirus tools scanning/blocking browser connection?



  • Not as far as I know. I switched DNS servers and have same problem.
    Flushed DNS, same problem.

    I use Mailwarebytes and disabled it in MSCONFIG/services and same problem. The new laptop has Malwarebytes and it has no issue.



  • 0_1523601988866_NSLOOKUP.jpg

    Ran a NSLOOKUP. I used get DNS automatically before and had same issue and now use 1.1.1.1 and have same issue.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.