Problem with Windowed mode



  • Hi,
    I use Vivaldi in Maximized Window.
    When I reduce the window of Vivaldi, The title bar of my system appear.
    Have you the same problem ?
    I don't use Native Interface (to have more height)

    To resume, when I educe the window, is as the native interface enabled. If I maximize again, native interface keep.
    I must close and open again Vivaldi.

    Desktop Environment : MATE
    last snapshot 1.15.1104.3 (Version officielle) snapshot (64 bits)



  • @adrien_d could you please provide a screenshot showing the difference? I think it could be a "feature" of your Desktop Environment because I use vivaldi with disabled native interface on KDE and it works as expected.



  • Let's illustrate :
    https://youtu.be/D9oH9RD84Jc



  • Thank you, video is even better than just pictures. I tried to reproduce the behaviour but I can't. The point of your problem seems to be that vivaldi - restarted after getting closed in maximized state (not full screen) - is getting started again in the correct (maximized) state but if the window size is reduced there will be decorations. And decorations of a window is usually the job of the window manager. You could either check your log files for error messages and maybe start vivaldi from a console/terminal to see error messages. And you could compare other programs/browsers if they do the same.



  • @opaq said in Problem with Windowed mode:

    Thank you, video is even better than just pictures. I tried to reproduce the behaviour but I can't. The point of your problem seems to be that vivaldi - restarted after getting closed in maximized state (not full screen) - is getting started again in the correct (maximized) state but if the window size is reduced there will be decorations. And decorations of a window is usually the job of the window manager. You could either check your log files for error messages and maybe start vivaldi from a console/terminal to see error messages. And you could compare other programs/browsers if they do the same.

    Hi,
    No problem with Firefox 57, and Chromium Version 64.0.3282.167 (Build de développement) (64 bits)
    Only the problem with Vivaldi since 1.15.



  • @adrien_d I was able to reproduce it in a VM with a gentoo+MATE installation. You can report it using https://vivaldi.com/bugreport/?lang=en to make yourself heard.


 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.