Hue integration still not working



  • Re: Hue integration not showing lamps?
    I created the old thread above, but i still got the problem that i can't find any lamps on my network, below is a screenshot. I have multiple lamps on my network and can't find any. They all work perfectly via the Hue app.

    I've tried resetting the bridge in vivaldi but with no luck. Does anyone know what i need to do?

    0_1513461107682_f8168997-e04f-4b78-96ad-e4ebac1f11f3-image.png


  • Moderator


    How to do a bug report for Vivaldi

    Report each bug separately at https://vivaldi.com/bugreport/
    Describe the issue as precise as you can.
    Add some information about extensions you use.
    Add information about the operating system and version you use.
    Add some information which security tools you use.
    If you have problems with video or audio give us information about your installed codecs and graphics
    card/GPU.
    Add a exact link to the page where the issue comes up and can be tested.
    After reporting the issue, you will receive a confirmation mail from the bugtracker.
    In a reply to this mail you can add more information and files (like screenshots or testcases) as
    attachments and it will be added automatically to bug report.

    If you have questions about the bug please ask in forum first and do not forget to post the VB-XXXXX
    bug number (you can find it in confirmation mail).

    Thanks in advance for helping us to make Vivaldi better!



 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.