Logging in to Vivaldi forum is difficult



  • This is a problem in Mac version Vivaldi 1.10 to 1.13. There is no problem in the Windows version.

    When I log in to this Vivaldi forum by Vivaldi, I get an authentication error. I repeat reloading, re-logging in, or going back to the history and it is possible to log in in anyway. I have never logged in at once.
    I thought it was a problem with cookies, but accept all cookies and accept third party cookies. Login fails even in this state.

    Are you able to log in normally?

    If I save the login information in the browser, it seems that the login state will continue smoothly after that. But I have not saved the login information in the browser. I don't remember any sites.

    I still have the problem of "Password must be pasted". I enter characters directly in the password field, it isn't authenticated. I write a password in a text editor etc. and copy it. And paste it in Vivaldi. This work is necessary. I have issued a bug report when 1.10 is released, but it has not been solved yet.
    Is it related to this problem? When logging in to this forum, direct input / paste input, authentication error with either method.



  • There are 2 steps. First you click on login on the Vivaldi site, then a new site appears and there you input your username and password. Then you click login on this page and -- nothing happens for a while, because Vivaldi is processing this request. If you get inpatient and click login again, you will get the authentication error you mentioned. Then only going back to a normal vivaldi site, reloading, and doing the whole thing again will let you login. So again, after hitting login be patient and wait for the site to do its thing, then it should work out fine without the error.

    About the pasting of passwords I can only say that i could paste fine in this field, but I actually let Vivaldi save the password for vivaldi.net, therefore the login information is already filled out in my case.



  • @luetage said in Logging in to Vivaldi forum is difficult:

    There are 2 steps. First you click on login on the Vivaldi site, then a new site appears and there you input your username and password. Then you click login on this page and -- nothing happens for a while, because Vivaldi is processing this request. If you get inpatient and click login again, you will get the authentication error you mentioned. Then only going back to a normal vivaldi site, reloading, and doing the whole thing again will let you login. So again, after hitting login be patient and wait for the site to do its thing, then it should work out fine without the error.

    About the pasting of passwords I can only say that i could paste fine in this field, but I actually let Vivaldi save the password for vivaldi.net, therefore the login information is already filled out in my case.

    iMac El Capitan user here just experienced the same thing. Thanks for the tip. I'll git used to it.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.