RSS feeds URL got broken.



  • I didn't get notification about 1.13 snapshot on my RSS reader.
    That's because RSS feed address had changed.

    Gee, that's exactly what you can't do with rss. The feed address have to be constant :) If you're having troubles with software that's got updated under the hood - just make an constant-looking url rewrite rule.

    Current feed seems to be under: https://vivaldi.com/feed/
    That's good, I hope you'll keep it as an alias, even if you decide to change feed url back to https://vivaldi.net/blogs/teamblog/?format=feed&type=rss - like it was working around a week ago.

    The issue isn't new I think, I found a post complaining about some other RSS issues and the URL was different than these two also: https://forum.vivaldi.net/post/81778

    Thanks in advance ;)



  • @jacekn I don't know what rss reader you are using, but I got the feed for 1.13 without issues. In fact I never changed the feed address since the beginning.



  • I use since many months the URLs detected on website by my feed reader:
    https://vivaldi.com/blog/teamblog/feed/
    https://vivaldi.com/blog/snapshots/feed/

    if you think that is a bug please report to Vivaldi webdevs.


    If you found a bug, please report the issue to the developers to fix it.

    How to do a bugreport for Vivaldi
    Report each bug seperately at https://vivaldi.com/bugreport/
    Describe the issue as precise as you can.
    Add some information about extensions you use.
    Add information about the operating system and version you use.
    If you have problems with video or audio give us information about your installed codecs and graphics card/GPU.
    Add a exact link to the page where the issue comes up and can be tested.
    After reporting the issue, you will receive a confirmation mail from the bugtracker.
    In a reply to this mail you can add more information and files (like screenshots or testcases) as attachments and it will be added automatically to bug report.
    If you have questions about the bug please ask in forum first and do not forget to post the VB-XXXXX bug number (you can find it in confirmation mail).

    Thanks in advance for helping us to make Vivaldi better!



Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.