TVNOW broken ...



  • Since some days, http://www.tvnow.de is broken, not even the main site is loading content properly.
    I have tested that with Vivaldi, Chrome, Firefox, ect. only Edge does the job, but Edge does not play Flash content proper.

    Whats going on in the minds of that foolish Web Designers, that they cannot do their jobs ?

    Is there a solution or workaround for that site ?



  • @ncc1977d
    Works well over here. Tested with viv 1.8.770.46 32bit || win 7 64bit.

    • What win version do you use?
    • What Vivaldi version do you use?
    • What extensions do you use?
    • Do you use any kind of security software - if yes updated this software recently?
    • What content do you see when you try to load TVnow? Is it just a blank page or does everything load except of the videoplayer?

    @Gwen-Dragon said in TVNOW broken ...:

    Wieso alles auf Englisch? Das ist doch das lokale Deutsche Forum.

    Oh, hab ich gar nicht bemerkt :cold_sweat: Hier Also nochmal die deutsche Fassung:

    Funktioniert ohne Probleme bei mir. Getestet mit viv 1.8.770.46 32bit || win 7 64bit.

    • Welche Windowsversion benutzt du?
    • Welche Vivaldiversion benutzt du?
    • Welche Erweiterungen benutzt du?
    • Nutzt du irgendwelche Sicherheitsprogramme? Falls ja, haben die sich in letzter Zeit Updates gezogen?
    • Welchen Inhalt siehst du genau wenn du auf TVnow gehst? Nur eine leere Seite oder wird auch ncoh irgendwas anderes geladen und nur der Videoplayer geht nicht?


  • Wieso alles auf Englisch? Das ist doch das lokale Deutsche Forum.

    Klappt alles auf TVNow.



  • This post is deleted!


  • Hab das Problem gelöst, gerade Vivaldi neu installiert. Und siehe da, die Seite geht wieder.

    Edit:

    18.09.2017 > TVNOW geht nun überhaupt nicht mehr, nur die Werbung wird noch angezeigt, danach Fehlermeldung...


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.