Address bar url highlighting stops working.



  • I don't know what causes it but happens frequently where the url is not shown highlighted when clicked on but it is in fact being highlighted because I can right click copy it.
    Seems to make no difference whether "select address on click" is enabled or not.
    Does anyone else get this issue?



  • @CantankRus -- no, not here. It seems to be always highlighted for me. My only [very minor] quibble is that i frequently have to right-click a second time to generate the context menu... but it IS highlighted even at the first click.
    ................................................................................................................
    Tower & Lappy = Maui Linux 2.1 "Blue Tang" x64 Plasma 5.8.4.



  • @Steffie said in Address bar url highlighting stops working.:

    @CantankRus -- no, not here. It seems to be always highlighted for me. My only [very minor] quibble is that i frequently have to right-click a second time to generate the context menu... but it IS highlighted even at the first click.
    ................................................................................................................
    Tower & Lappy = Maui Linux 2.1 "Blue Tang" x64 Plasma 5.8.4.

    Ok thanks.
    I use a dark theme and change some of the default settings.
    I'll switch back to default settings and see if it still happens.



  • @CantankRus -- hmm, good luck with that, but pls note; i use multiple themes, which kick in at 90' intervals across the day. For me, i've not noticed a problem along your lines from one theme to another.



  • Seems to occur when I use the Blueprint theme with these edits.
    Once it occurs it persists until I restart browser.
    0_1486529175557_160.jpg



  • @Steffie said in Address bar url highlighting stops working.:

    @CantankRus -- hmm, good luck with that, but pls note; i use multiple themes, which kick in at 90' intervals across the day. For me, i've not noticed a problem along your lines from one theme to another.

    If you use a dark theme does the selection highlighting work after opening a couple of tabs?



  • @CantankRus -- hi, not that i have noticed so far, but i will come back & correct this if i do find an instance of it doing to me what it does to you.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.