Sayfa açılıyor fakat hiçbir şey görünmüyor



  • Merhabalar,
    Birçok site normal bir şekilde açılıyorken bazı sitelerde görüntüleme problemi yaşıyorum. Tarayıcı siteyi yüklüyor hatta fareyi ekranda gezdirdiğimde bir link falan varsa imleç şekil değiştiriyor fakat düz beyaz bir ekrana bakıyorum. Sayfada hiçbir şey göstermiyor. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

    alt text



  • This post is deleted!


  • Kimse bir çözüm yolu bilmiyor mu? Vivaldi'yi kullanamıyorum bu yüzden. Sildim tekrar yükledim. Beta sürümüne güncelledim. Hala aynı sorun devam ediyor. :/



    • Eklentilerle ilgili bir durum olabilir.
    • Temiz bir profil ile yeniden kurulum yapmanı öneririm.


  • @greench İlk olarak eklentileri kaldırdım, sonra sıfırdan kurdum, sonra betaya güncelledim. Geçmişi sildim. Denemediğim şey kalmadı. Hala aynı hata. Anladığım kadarıyla facebooktan veya başka bir siteden yönlendirme linkine tıkladığımda sayfayı açmıyor. Örneğin facebooktan şu bağlantıya tıkladım;alt text görüldüğü gibi sayfa yüklenmiş olmasına rağmen boş bir sayfa.
    Bu ikincisinde ise aynı linki bu sefer boş bir sekme açıp oradan açtım; alt text



  • @burakjimmy Merhaba, ben halen profil ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.
    Sorunu adım adım tanımlarsanız ona göre çözüm bulmaya çalışalım. Öncelikle lütfen karalı 1.6 sürümü indirip taşınabilir modda bir kurulum yapıp dener misiniz.

    Eğer halen oluyor ise sonrasında sorunu adım adım yazar mısınız. Hangi diteye giriyorsunu, hangi linki tıklıyorsunuz vs. Ve mümkünse herkesin erişebileceği ortak bir sayfada bu hatayı tekrarlayabilirseniz çok daha iyi olur.



  • @burakjimmy vivaldi:about adresinde Profil Yolu olarak geçen bir satır var. Bunu bir kenara not edip, Vivaldi'yi kaldırdıktan sonra bu dizini silin. Bunu yaptığınızda tarayıcı içindeki kayıtlı bilgileri sileceğinizi unutmayın.

    Eğer sorun devam ediyorsa, bu sorunu çözebilmemiz için öncelikle sorunun ne durumlarda ortaya çıktığını keşfetmemiz gerekiyor. Mesela belli adreslerde bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz, veya tarayıcıda birden fazla sekme açıldığında bu durum geçerli olabilir. Bunun gibi hatayla ilişkili olabileceğini düşündüğünüz her detay önemli olabilir. Bunları sağlayabilirseniz geliştiricilerin hızlıca bir çözüm bulmasını sağlayabiliriz. Ama öncelikle temiz bir profil ile deneyin.



  • Merhaba. Bu sorunu 1.9.818.44 (Stable channel) (32 bit) sürümünde ben de yaşadım. (Linux Mint kullanıyorum.) deb paket kurucu ile tekrar kurdum, sorun düzeldi.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.