Quick command not working…



  • I've been on Ubuntu until now and the Quick command works just fine. Today I had to fallback to my Mac and found it doesn't work. Is that known? Is there a work around?π





  • Ugh, by not working, I mean it doesn't work. The window doesn't open, the shortcuts don't do anything etc.
    I've confirmed the shortcut is set to F2,



  • As you are quite possibly the only person in the world having this problem, my first impressions would be that either an extension or a bad file in the profile are to blame. It's certainly not baked in, as F2 works swimmingly here.



  • @p.stephenwille@gmail.com:

    ….I've confirmed the shortcut is set to F2.....

    Never been on Mac before. On Linux the shortcuts can be edited at your liking. Have you tried replace F2 for ⌘ E?

    @Ayespy:

    As you are quite possibly the only person in the world having this problem…...

    :lol:



  • That is good to know. I'll troubleshoot it further then. Something must be wrong because most of the shortcuts are not working; address bar, side panel, etc…



  • @p.stephenwille@gmail.com:

    ….Something must be wrong because most of the shortcuts are not working ....

    did you check if the keyboard shortcuts are enable, just in case?

    Tools >> Settings >> Keyboard



  • I should have thought to ask that. Since he said he double-checked that the shortcut was set to F2, I kind of assumed keyboard shortcuts were enabled.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.