BUG Empty page



  • This probably isn't very helpful but thought I should mention this annoying bug. I can't really work out a pattern but sometimes (especially when submitting a form), the tab will go completely blank. Not only is this annoying because it is a blank page, but it looses the history/back button etc. So I cannot just go back and resubmit the form. Any ideas would be welcome. Only noticed this since 1.3.



  • It's a known bug in 1.3, try this workaround until it gets fixed
    https://vivaldi.net/en-US/forum/all/8453-bundle-js-modding?start=60


  • Moderator

    Also, even though history doesn't help and the back arrow is grayed out, back button and "back" gestures actually work.



  • @ShaneHudson:

    This probably isn't very helpful but thought I should mention this annoying bug. I can't really work out a pattern but sometimes (especially when submitting a form), the tab will go completely blank. Not only is this annoying because it is a blank page, but it looses the history/back button etc. So I cannot just go back and resubmit the form.

    Any ideas would be welcome. Only noticed this since 1.3.

    I had the same problem. This needs to be an urgent patch as Vivaldi is basically unusable now. How this could've happened after so much beta testing I don't know. But I had problems logging in as well due to that problem (it would go blank with no back/forward page option). I will have to use Chrome, but I really hope this is patched in a regular updated soon, like today!


Log in to reply
 

Looks like your connection to Vivaldi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.